Anna María Larsson
Kreatör bosatt i Stockholm som en gång jobbade och drev byrå tillsammans med ett gäng andra. Bytte bana 2017 och jobbar idag med DIY-content-produktion i egen regi. Gör TV, håller i workshops och försöker navigera mig fram i tillvaron som nybliven tvåbarnsmamma.
Annons

September genom åren

Tack och hej september och välkommen oktober. Jag vet inte om det är ett ålderstecken eller vad, men tiden. Den går så himla fort! Det känns knappt som om sommaren kom igång och nu är det höst fullt ut. Jag gillar det, absolut, men känner mig inte helt redo riktigt än. Men låt oss prata mer om september innan vi helt tar farväl. För september är en månad som jag har märkt att jag alltid har gjort mycket kul grejer i. Jag använder appen Timehop som är en app som varje dag ger dig tillbakablickar på vad du gjorde exakt den här dagen, fast för 1, 2, 3, 4 osv år sedan. Alltså, det du har delat på sociala medier eller fotat med telefonen. Jag har använt Timehop i flera år och jag kan ibland göra saker (läs checka in på platser) så att jag om ett år ska se vad jag gjorde den här dagen. I alla fall så är det mycket kul som har susat förbi de fyra senaste veckorna. Jag tänkte vi skulle kika lite på det!

September 2016

Annons

Förra året var jag på konferens med jobbet i Yangtorp, så knäppt men fint ställe och det kändes som att vi var på en helt annan plats än nere i Skåne. Jag åkte också till Barcelona och kodade på 100 Tjejer Kodar. Innan kursen satte igång fick dessutom Philip och jag några dagar tillsammans där nere vilket var så fint. Nere i Barcelona fick jag också mail från produktionsbolaget som gjorde Superskaparna, de ville att jag skulle sammanställa allt jag gjort och skicka in till dem på en gång. Deras mail hade fastnat i min skräppost och jag hade inte svarat dem på flera veckor. Snacka om panik när jag hittade mailet. Det gick ändå som tur var bra ändå och jag hann skicka in allt de ville ha i tid. Men här visste jag inte det såklart.

Annons

September 2015

Då var jag på Island med Philip och vi körde runt med min morbror Ágúst och såg så himla mycket fina platser. Bland annat strosade vi runt inne i Reykjavík bland alla färgglada hus och vi åkte ut till Reykjanestá och mötte havet. Alltså vad jag läntar till Island nu! Jag var en av modellerna i Björn Axéns AW 2015 hårkollektion. Hade stort och blont hår.

September 2014

Jag började månaden med att åka ut i skogen och plocka blåbär med min familj och Philip. Minns det som himla mysigt. Sen åkte jag och Philip ner till Danmark och gick på Sigrún och Mortens bröllop. Det var så himla fint. Jag gjorde även ett halsband med tråd och ringar som jag har använt väldigt mycket.

Annons

September 2013

Det här året var verkligen september resandets månad. Men på hemmaplan gick jag på Popaganda som var ett perfekt avslut på sommaren. Resandet började med att vi åkte med jobbet till Biarritz, där surfade jag för första gången och lovade att jag skulle göra det igen. Har inte gjort det än, men vill verkligen det. Mer eller mindre direkt efter Biarritz packade jag om väskan och åkte till Turkiet för att gå två visningar tillsammans med Wella och Björn Axén. Och så hoppade jag spontant fallskärm med Philip. Eller Philip skulle hoppa då han fick det när han fyllde 30år. Jag däremot tänkte bara åka med som support. Men så hade de en plats över och jag tänkte YOLO! Så sjukt kul!

September 2012

September är helt klar kick-offernas månad och det här året spelade vi Bumperball med jobbet. Du spelar fotboll med plastbollar på kroppen. Sjukt kul och perfekt gruppaktivitet för jobbet eller kompisgänget. Jag var på maskerad med USA-tema. Philip var Captain America och Sanna kom som Katy Perry. Och Philip fyllde 30 år och vi hade fest i källaren.

Annons

September 2011

Gudrun Sjödén anniversery show

Då gick jag Gudrun Sjödéns jubiléumsvisning på Rosendals trädgård. Det var riktigt fint och perfekt plats att vara på. Annars verkar jag mest ha kollat på serier och letar tavlor till väggarna hemma. I alla fall om jag kollar arkivet på bloggen.

September 2010-2009

Nu börjar det bli skralt med bilder i arkiven så jag bakar ihop de två sista åren. 2010 hade jag precis gått ut Hyper Island. Jag letade jobb samtidigt som jag gjorde några frilansuppdrag här och där. I mitten av oktober började jag på Söderhavet så det här var verkligen en mellantid. Jag såg ut som ovan i alla fall. Svart kort hår. Här från en plåtning jag gjorde för en butik i Vasastan. Även om jag tror att bilden typ togs i augusti, men hade ingen annan bild från då. På den andra bilden är det 2009 och jag har precis börjat på Hyper Island, jag läste Interactive Art Diretor. Här är vi i min arbetsgrupp. Filip, Natasha, jag och Waldemar. I den här modulen jobbade vi med IKEA och just den här dagen hade vi hatt-tema. Det var kul!

Annons

Nu orkar jag inte gräva nåt längre tillbaka i arkiven så jag avrundar här. Men september har helt klart varit en månad som har levererat genom åren. I år har jag hållt mig på hemmaplan men ändå hittat på massa kul. Så tack för mig och nu är jag redo för oktober.

♡ Följ mig gärna på Bloglovin’InstagramPinterest & Facebook

Dela på:
Laddar
https://annamarialarsson.baaam.se/diy/inspiration/gor-det-sjalv-70/